Das Lehrerzimmer (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Teachers' Lounge. Lerares Carla Nowak zet zich in om wiskunde en lichamelijke opvoeding te geven aan...
Das Lehrerzimmer

Das Lehrerzimmer

Drama
Taal: Duits Jaar: 2023 Duur: 1 u 34 min

The Teachers' Lounge. Lerares Carla Nowak zet zich in om wiskunde en lichamelijke opvoeding te geven aan haar klas. Het gaat goed en ze weet de pubers te motiveren. Dan vindt er een reeks diefstallen plaats op school en een van haar leerlingen wordt al snel verdacht. Een verontwaardigde Carla besluit de zaak zelf tot op de bodem uit te zoeken, maar de zaak is niet zo eenvoudig op te lossen en heeft verstrekkende gevolgen. Carla wordt door de rest van het personeel al snel als idealistisch bestempeld en moet zich verantwoorden tegenover boze ouders en bemiddelen tussen ruziënde leerlingen.

Conflict Rechtvaardigheid Close-ups Moderne tijd Lerarenkamer

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading